Total Pageviews

Saturday, June 30, 2012

Gadjet idaman

Assalamualaikum 

Dah lama betul aku tak tulis dalam blog aku nie..
hari ini aku nak cerita pasal minat aku tentang Gadjet yang semakin membuak-buak
hari aku melayari website-website tetang gadget nie x kira la dalam bahasa melayu atau english
mungkin sebab aku tunggu masa jew nak beli gadget nie sbb tuh aq asyik tgk je..
aq banyak tgk untuk pasal tablet..ala yang touchsreen tuh nak senang cerita tablet = IPad
kenapa aq guna contoh Ipad sbb produk tuh kan terkenal..
p aq x minat sangat ipad nie sbb IOS guna closed source.
minat aq sekarang lebih kepada Android os sbb open source..
gadjet yang tengah dok  tunggu sekarang adalah 
Galaxy note 10.1, Asus transformer Infinity = Tablet
Galaxy Note 2 = Phablet (tablet + phone ) (tapi masih blom launch lg)
Asus Padfone = (phone + tablet + Netbook )

Biasa lah gadjet2 nie lambat sket masok pasaran malaysia..tuh la kne tunggu..
Kalo ada rezeki time birthday aq bulan 9 nie baru aq decide nak beli yang mana..da lama da aq survey nie..
ok bye ~ ~




1 comment: