Total Pageviews

Tuesday, December 20, 2011

Assignment

Adoi nak dekat hujung semester da nie.. =.=!!
kenapa la aku mengeluh hujung semester nie..
mana x nye lagi hujung semester maksudnye lagi banyak la assignment nak kene submit..
Adoiyai
Nie la kehidupan budak U macam aq nie..last minute work..
k la nak buat assigment nie
bye :D

Monday, December 19, 2011

Iphone 4s

Iphone 4s

This smartphone is the most famous this month.
all my friend said about this smartphone.
why they like so much.
lets see the specification

  • World phone
  • UMTS/HSDPA/HSUPA (850, 900, 1900, 2100 MHz);
    GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
  • CDMA EV-DO Rev. A (800, 1900 MHz)4
  • 802.11b/g/n Wi-Fi (802.11n 2.4GHz only)
  • Bluetooth 4.0 wireless technology
  • Retina display
  • 3.5-inch (diagonal) widescreen Multi-Touch display
  • 960-by-640-pixel resolution at 326 ppi
  • 800:1 contrast ratio (typical)
  • 500 cd/m2 max brightness (typical)
  • Fingerprint-resistant oleophobic coating on front and back
  • Support for display of multiple languages and characters simultaneously
  • 8-megapixel camera
  • Autofocus
  • Tap to focus
  • Face detection in still images
  • LED flash
  • Video recording, HD (1080p) up to 30 frames per second with audio
  • Video stabilization
  • Front camera with VGA-quality photos and video at up to 30 frames per second
  • Photo and video geotagging
  •  
  • Built-in rechargeable lithium-ion battery
  • Charging via USB to computer system or power adapter
  • Talk time: Up to 8 hours on 3G, up to 14 hours on 2G (GSM)
  • Standby time: Up to 200 hours
  • Internet use: Up to 6 hours on 3G, up to 9 hours on Wi-Fi
  • Video playback: Up to 10 hours
  • Audio playback: Up to 40 hours
  • Frequency response: 20Hz to 20,000Hz
  • Audio formats supported: AAC (8 to 320 Kbps), Protected AAC (from iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 to 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, and AAX+), Apple Lossless, AIFF, and WAV
  • User-configurable maximum volume limit
  •  
  • AirPlay Mirroring to Apple TV support at 720p
  • Video mirroring and video out support: Up to 1080p with Apple Digital AV Adapter or Apple VGA Adapter (adapters sold separately)
  • Video out support at 576p and 480p with Apple Component AV Cable; 576i and 480i with Apple Composite AV Cable (cables sold separately)
  • Video formats supported: H.264 video up to 1080p, 30 frames per second, High Profile level 4.1 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; MPEG-4 video up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps per channel, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; Motion JPEG (M-JPEG) up to 35 Mbps, 1280 by 720 pixels, 30 frames per second, audio in ulaw, PCM stereo audio in .avi file format
  • Three-axis gyro
  • Accelerometer
  • Proximity sensor
  • Ambient light sensor
no wonder my friend always says about this..
see the specification wowww!!!
more review CLICK THIS

Sekolah MMU

Assalamualaikum

Mesti korang pelikkan apa benda sekolah MMU nie..
Sejak bile lak ade sekolah nama MMU??
TM ade university jew mana ade sekolah??
Kat mana tuh??
conform banyak la pertanyaan kat minda korang tuh.


Nie aku nak terangkan..
Sekolah MMU satu program yang di anjurkan oleh MMU sendiri..
MMU stand for Multimedia University
Sekolah MMU ni tugas dorang macam pergi sekolah yang terpilih seluruh malaysia dan kongsi ilmu multimedia kepada student sekolah.
Baikkan Sekolah MMU ni..kongsi ilmu lagi..

aku nie baru la masuk program nie..aku dapat jadi Biro teknikal..
ok la tuh..bukan aq x tahu sgt pun..hahaha.. :D

K la..tuh jew nak cakap
bye..
post lepas nie aq nak post pasal Iphone 4s lak..



Sunday, December 18, 2011

Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note new phone from Samsung Samsung Galaxy Note
sekarang ini telefon baru dari samsung menjadi mainan minda aku.. tahu la kenapa asyik teringat nak beli telefon ni jew.. mungkin sebab aku nak beli smartphone and tablet tetapi kalau aku beli dua-dua sekali mahu 4000 duit aku habis. Tapi Samsung Galxy note menggabung kedua-dua benda yang aku nak ni.. SMARTPHONE + TABLET = SAMSUNG GALAXY NOTE gempakkan.. kalau ada rezeki nanti mungkin aku akan beli. Kalau nak tengok preview pasal Galaxy note boleh la KLIK SINI See u next time

Language

life as a University student is time to have a lot of experience, this my 1st time write in my blog use english language.. Talk about language,every country have own language like Malaysia the native language is Bahasa Malaysia I very proud with bahasa Malaysia but i dont know why our Malaysian people not interesting with bahasa malaysia i take example in University..i this example from my experience, Malaysian student also don want to take bahasa Malaysia as a language subject..they like take korean,japan and another language. We must take national language as priority to our country.. we see a 1st class country they have their own language and their use it and if have a tourist,them need to talk their native language. But in Malaysia WHY we not use another languange . In all university their more to english why their not teach in malay. their give excuse if we don't learn a english we will left behind than another country. For me it not true. Japan their use their own language but still move forward than another country.i hope in future malaysian people take serious about national language. Sorry to all reader if my grammar not correct. tq

Politik

cara nak masuk dalam bidang politik siapa-siapa kat sini tahu pasal cara-cara nya.. ada orang kata banyak kelebihan masuk dalam bidang politik ni. tapi korang tahu la kan sekarang politik dekat Malaysia ni macam TUT.. da.. aq bukan bukan nak tulis untuk complain politik sekarang ni aq nak tahu cara macam mana nak menceburkan dri dalam bidang ni.. Kalau siapa-siapa tahu ley la comment sikit..hehe

Friday, December 2, 2011

baru nak mula berniaga..

Bdesign.com kami menawarkan perkhidmatan menempah baju secara pukal.. design boleh digunakan sendiri ataupun munggunakan design kami.. terdapat pakej yang menarik jika anda menempah dengan banyak..harga boleh dirunding.. untuk kawasan di sekitar kuala lumpur,putrajaya,dan cyberjaya boleh terus berjumpa kami untuk menempah baju.. harga berdasar kualiti kain yang ingin digunakan.. t-shirt biasa,jersey,dan pelbagai lg.. kami akan update untuk design kami.. page kami untuk maklumat lanjut http://www.facebook.com/pages/Bdesigncom/364092391993